< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.08
2013
Ja arriben les Vilabarraques 2013!

El proper 23 i 24 d'agost se celebraran les terceres Vilabarraques al Parc de Can Rafart de Vilassar. Enguany les JERC Vilassar-Cabrils som una de les entitats organitzants, conjuntament amb l'AE Serra de Marina, els Diabòlics Anònims i ARRAN.

Les Vilabarraques començaran el 23 a la tarda amb la presentació del col·lectiu del Casal l'Estrella, que proposen crear un casal de joves autogestionat a Vilassar, i tot seguit continuaran amb un sopar popular. A partir de les 22h començaran els concerts de grups locals: A trenc d'Alba, Caribús i The Jau+. Tancaran la nit en PD Porco Rosso i el DJ Willow. Durant la tarda-vespre l'ANC-Vilassar tindrà una parada informativa de la campanya 'Signa un Vot per la Independència'.

Els concerts del dia 24 començaran també a les 22h. Obrirà la nit Ni Ni, seguit d'Skabòries i Lágrimas de Sangre. Tancaran les Vilabarraques el PD Eix del Mal, en Rubo DJ i PD Ràdio Rebelde.

Des de les JERC Vilassar-Cabrils estem orgullosos del model de festa que representa Vilabarraques: una festa organitzada des de les entitats, des del jovent i pel jovent, un oci alternatiu al consumisme desproporcionat que promou l'actual model socioeconòmic i un oci que no només és festiu sinó també reivindicatiu i plenament arrelat al poble.

A la barraca de les JERC trobaràs begudes de la terra!


Les JERC Vilassar-Cabrils tindrem la nostra pròpia barraca a les Vilabarraques on, a més de les begudes de totes les barraques, podràs informar-te dels projectes i activitat de les JERC i podràs també fer uns beures de begudes tradicionals dels Països Catalans: aigua de valència, pomada i cassalla!

Visca Vilassar i visquin les Vilabarraques!