< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.07
2014
JERC Llavaneres: crònica de l'acte de presentació

Les JERC Llavaneres es van presentar públicament al jovent de Llavaneres i al conjunt del poble a la glorieta del Parc de l'Avinguda Mare de Déu de Montserrat. Neixen amb un projecte de poble i de país potent des d'una perspectiva juvenil, d'esquerres i independentista. 

Aquest divendres dia 4 de juliol, les JERC Llavaneres vam presentar la nostra secció local. Vam comptar amb l’intervenció de l’Oriol Rius, portaveu regional de les JERC Maresme i Barcelonès Nord, Nani Mora, regidor d’Esquerra a Llavaneres i de la Marta Vilalta, diputada de les JERC al Parlament, que van intervenir davant el prop de quaranta persones assistents a l’acte. També va intervenir Marc Enríquez, portaveu de les JERC Llavaneres.
Tots els interventors van centrar el seu discurs en la importància del jovent en la societat actual ja que som present i futur del mon on vivim. També ens van encoratjar a seguir endavant amb la feina i a transmetre l’ideologia de l’esquerra independentista entre el jovent de Llavaneres.
Seguidament, tots plegats, assistents i organitzadors vam concloure l’acte amb un petit aperitiu.
Aquesta nova secció local estarà formada per en Marc Enríquez com a portaveu, en Dani Pascual, com a responsable d’organització, la Lali Barrera com a secretària de comunicació i en Marc com a encarregat de finances.
 

Les JERC Llavaneres, durant l'acte de presentació del passat dia 4 Les JERC Llavaneres, durant l'acte de presentació del passat dia 4