< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.06
2014
JERC Sant Adrià: tertúlia amb la Marta Vilalta sobre el futur de Catalunya i el jovent

El passat dilluns 16 de juny a la tarda les JERC Sant Adrià van organitzar al cèntric Arriba y Abajo una trobada amb la Marta Vilalta, diputada de les JERC al Parlament de Catalunya des del 2012. 

El passat dilluns 16 de juny a la tarda les JERC Sant Adrià van organitzar al cèntric Arriba y Abajo una trobada amb la Marta Vilalta, diputada de les JERC al Parlament de Catalunya des del 2012. La Marta va parlar amb la vintena de joves assistents sobre les polítiques de joventut que s'estan desenvolupant i com han estat aquests dos anys que porta al Parlament a més d'algunes anècdotes que ha viscut.
Es van tractar temes que ens afecten als joves tant socialment com d'oportunitats de feina ja que amb la crisi els joves ens afecta bastant de cara a trobar una primera feina, així com les propostes de les JERC entorn la llei de voluntariat, les beques estudiantils, mesures per combatre la precarietat laboral, transformar la nostra economia i donar solució a l'exili juvenil entre d'altres. 
També es va parlar del procés per a la consulta del 9 de Novembre i totes les veus que s´escolten tant del territori espanyol, com a Catalunya. Va ser una trobada força bona per fer pinya i resoldre dubtes i intercanviar impressions entre els assistents.

Un moment de l'acte del 16 de juny a l'arriba y abajo Un moment de l'acte del 16 de juny a l'arriba y abajo