< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.05
2009
Junqueras farà d'altaveu del CNJC a Europa

El candidat d’Esquerra al Parlament Europeu, Oriol Junqueras, i el candidat de les JERC, Arseni Armengou, s'han reunit amb una delegació del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), encapçalat per la seva presidenta, Agnès Russiñol, per comprometre's a defensar davant del Parlament Europeu les seves demandes. Russiñol ha traslladat a Junqueras i Armengou el document d’incidència política per a les eleccions al Parlament Europeu que recull propostes referents a tots els àmbits i que representen el mínim comú denominador de les demandes de totes les entitats juvenils de Catalunya. Aquest conjunt de propostes han estat ja assumides, en gran part, per les JERC.

El candidat d’Esquerra al Parlament Europeu, Oriol Junqueras, i el candidat de les JERC, Arseni Armengou, s'han reunit amb una delegació del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), encapçalat per la seva presidenta, Agnès Russiñol, per comprometre's a defensar davant del Parlament Europeu les seves demandes.

Russiñol ha traslladat a Junqueras i Armengou el document d’incidència política per a les eleccions al Parlament Europeu que recull propostes referents a tots els àmbits i que representen el mínim comú denominador de les demandes de totes les entitats juvenils de Catalunya. Aquest conjunt de propostes han estat ja assumides, en gran part, per les JERC.

En el transcurs de la reunió, els candidats del jovent independentista i els representats del CNJC han conversat sobre participació, l'atur, l’Espai Europeu d’Educació, mobilitat i altres temes, i el candidat independentista ha constatat ‘moltes coincidències programàtiques’. Junqueras s’ha compromès a ‘fer d’altaveu a Europa’ de les reclamacions del CNJC ‘un cop tingui l’escó’.

arsenicnjc-674.jpg arsenicnjc-674.jpg