< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.08
2013
La 3a edició de la recuperada Baixada de Carretons de Tordera, tot un èxit que consolida l'acte dins del programa de la Festa Major

El passat dissabte 17 d'agost les JERC Tordera i el Club Esportiu Tordera vam celebrar la 3a Baixada de Carretons de Tordera amb la participació de 10 equips i l'assistència de més de 300 persones.

La tradicional Baixada de Carretons de Festa Major del Camí Ral va ser recuperada per les JERC i el Grup Excursionista Miralles l'any 2011 i des d'ençà s'ha dut a terme al carrer Gran de Sant Andreu. Enguany, organitzada per les JERC i el Club Esportiu, la Baixada s'ha consolidat amb la seva 3a edició incorporant nous i més obstacles al recorregut i entregant 3 premis més atractius gràcies a l'augment de les col•laboracions, un total ja de 21 establiments i empreses del poble.

De la mateixa manera que l'edició anterior s'ha premiat el carretó més original, el més festiu i el més espectacular. Així, en aquesta edició, el jurat format per persones de diversa implicació en el teixit associatiu i social del poble i vinculades a les JERC, el Club Esportiu i el Grup Excursionista Miralles va decidir premiar el carretó "1714" com el més original, l'equip del "Papa Mobil" com el més festiu i "La Fletxa Verda" com el més espectacular. A més, "Els marrecs de la Tropa" van rebre una menció especial, cortesia de la botiga de jocs i joguines Lúdics, per ser els participants més menuts de l'esdeveniment.

L'organització ha valorat molt positivament la participació tan dels equips com del públic assistent i apunta a una pròxima edició de l'esdeveniment vista la bona rebuda de l'acte i la seva consolidació dins els programa de Festa Major. Així mateix l'organització ha donat les gràcies públicament als establiments i empreses del poble que han fet possible la Baixada de Carretons un any més: Ca l'Oriol, Carnisseria - Xarcuteria Ca l'Andreu, Can Verdum, Carnisseria i Xarcuteria Can Serra, Pastisseria Agustí, Montsalut Veterinària, Ecologique Ramadera i Forestal Catalana, Esports Barceló, Lúdics: l'Espai del Joc, Pasqual Fotògrafs, Llibreria - Copisteria Tordera, Bar La Colla, Associació de Comerciants Tordera Centre, Unic's, Xarcuteria Montnegre, Cafè Cal Terrassà, Milar Tordera, Pastisseria Confiteria El Cisne, Bar Can Boira, Ca la Rita, Can De Luca. 

Un dels carretons participans, "1714", durant la baixada de carretons 2013 Un dels carretons participans, "1714", durant la baixada de carretons 2013