< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.01
2013
Le JERC Tordera impulsen una moció per què els supermercats locals contribueixin a l'aportació d'aliments a la gent que ho necessita

En el proper ple de l'Ajuntament de Tordera (31 de gener), les JERC Tordera presentaran, mitjançant el grup municipal d’ERC, una moció en favor de l’abastiment de menjar a les entitats gestores d’aliments amb finalitats socials. En el cas de Tordera, actualment, l’entitat que s’encarrega de gestionar aquests aliments és Càritas.

L’objectiu de la moció és que els supermercats locals facin l’aportació d’aquells productes que ja no poden vendre però que, en canvi, encara són aptes pel consum. Aquests productes, d’altra manera, podrien acabar malbaratats a les escombraries.

Des de les JERC i el grup municipal d’ERC son ben conscients que molts dels nostres conciutadans tenen seriosos problemes per subsistir en el seu dia a dia, i creiem que si no se sap donar una resposta institucional per pal•liar aquesta greu situació, molts d’ells es veuran abocats a la completa marginalitat social. Per tant, cal passar a l’acció i dur a terme actuacions directes per ajudar a les nostres famílies a tirar endavant!