< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.05
2007
Les JERC aposten per construir la Pineda 'dels i les joves'

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya participaran a les properes eleccions municipals del 27 de maig a Pineda de Mar presentant els seus candidats a la llista electoral d’Esquerra. Els cinc candidats joves que formen part d’aquesta llista són part dels més de 90 regidorables que les JERC presenten arreu del Maresme. Davant aquesta cita electoral, les JERC volen seguir influint en la política municipal amb l’objectiu de millorar el nivell de vida dels joves i les joves de Pineda.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya participaran a les properes eleccions municipals del 27 de maig a Pineda de Mar presentant els seus candidats a la llista electoral d’Esquerra. Els cinc candidats joves que formen part d’aquesta llista són part dels més de 90 regidorables que les JERC presenten arreu del Maresme.

Davant aquesta cita electoral, les JERC volen seguir influint en la política municipal amb l’objectiu de millorar el nivell de vida dels i les joves de Pineda. Per aconseguir-ho, les JERC s’han reunit en les últimes setmanes amb associacions i grups de joves per tal de consensuar un model de Pineda per als joves i les joves.

Aquestes reunions s’han traduït en un seguit de propostes que els independentistes han recopilat en un document que han anomenat Programa Jove. Aquest Programa Jove es convertirà en el cavall de batalla de les JERC durant els quatre propers anys. El partit juvenil s’ha compromès a pressionar el proper Govern Municipal, sigui quin sigui el seu color, per fer realitat les propostes que s’han recopilat.

Els joves independentistes presentaran aquestes propostes el proper divendres, 11 de maig, a les 8 del vespre, a la masia de Can Comas, en un acte en què participaran Mònica Palacín (alcaldable d’Esquerra a Pineda i exregidora de Joventut), Pere Aragonès (portaveu nacional de les JERC, diputat al Parlament de Catalunya i militant de les JERC a Pineda) i Hèctor Montero (secretari regional d’Imatge, Comunicació i Premsa i portaveu local de les JERC a Pineda). En aquest acte, les JERC analitzaran les principals problemàtiques amb què es troben els joves i les joves del municipi i faran públiques les propostes que componen el Programa Jove.

Podeu veure el Programa Jove de les JERC-Pineda fent clic aquí.

pinedajoves-239.jpg pinedajoves-239.jpg