< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.10
2013
Les JERC-Badalona el 12-O: #ResACelebrar als instituts i suport a les accions de La Llauna

Als instituts de Badalona, #ResACelebrar!

Previ al Dia de la Hispanidad, les JERC Badalona han sortit al carrer per a recordar als estudiants de la ciutat que el dia 12 d'octubre no és altra cosa que la commemoració d'un genocidi durant la conquesta d'Amèrica, on van morir a mans dels colonitzadors espanyols més de 20 milions d'indígenes.

Per tal de fer arribar la seva veu al jovent badaloní, les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a Badalona han repartit octavetes a diversos centres de secundària obligatòria i Batxillerat de la ciutat, que podeu consultar al final d'aquest article.

Les JERC Badalona en suport a les accions de La Llauna 

Des de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a Badalona donem ple suport a les accions convocades pel col·lectiu d'alumnes i docents de l'IES La Llauna en suport als docents en lluita de les Illes Balears i Pitiüses.
Aquestes accions, emmarcades al voltant de la data del 12 d'octubre, són una mostra més de l'inconformisme del jovent badaloní envers als atacs a la llengua i a la cultura catalana arrel dels Països Catalans. Enguany l'institut badaloní organitza una concentració a les 12:30h a la Plaça del Gas per expressar el rebuig a la situació viscuda a les aules de ses Illes, tal i com van fer l'any passat per a mostrar el seu rebuig a celebrar el Dia de la Hispanidad i el genocidi que s'hi commemora.
Des de les JERC Badalona volem encoratjar a tot el jovent de la ciutat a participar d'aquesta acció per tal de maximitzar-ne l'abast i arribar al màxim de gent possible.

Militants de les JERC Badalona repartint octavetes davant de l'institut Badalona7 Militants de les JERC Badalona repartint octavetes davant de l'institut Badalona7