< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.02
2013
Les JERC celebren el seu 24è Congrés Nacional a Badalona amb la mirada posada al referèndum i a la construcció d'una alternativa social

El Jovent Independentista reelegeix Gerard Gómez com a Portaveu Nacional. Jordi Romaguera, de Tordera, serà el secretari nacional de Medi Ambient i Política Territorial en aquesta etapa

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC, hem celebrat aquest cap de setmana el 24è Congrés Nacional a Badalona, on a banda d’escollir la nova permanent nacional de l’organització també s’han fixat les línies estratègiques. Precisament el portaveu, Gerard Gómez, que ha estat reescollit, ha remarcat que les prioritats de les JERC per als propers dos anys es basen en encarar el procés de celebració del referèndum a Catalunya durant el 2014, avançar en el procés d’independència del país i defensar la unitat nacional i política dels Països Catalans.

A la vegada, Gómez ha remarcat que vivim un moment històric i apassionant i que les JERC, l’organització juvenil amb més presència i militants arreu dels Països Catalans, volem liderar i ser-ne protagonistes per no només construir un nou país sinó definir-ne un model just i social.

A més d'en Gerard Gómez com a Portaveu Nacional, també s'han elegit els membres de la Permanent Nacional i una quinzena de Consellers Nacionals. D'entre ells cal destacar l'arenyenca Laia Martín, que ha estat elegida consellera nacional, i el torderenc Jordi Romaguera, que ha estat reelegit Secretari Nacional de Medi Ambient i Política Territorial. 


Despedida de militants que ja han fet els 28 anys

Un dels moments més emotius dels Congressos Nacional és la despedida i entrega dels pins de plata als militants que, per raó d'edat, deixen la seva etapa a les JERC. En aquesta ocasió ens ha tocat acomiadar a tres militants dels Maresme i del Barcelonès Nord que han estat compromesos amb la causa durant molts anys: L'Anna Teixidó, l'Albert Gaspà i la Laura Martínez. Ells són l'orgull del Jovent Independentista del Maresme i el Barcelonès Nord!


En Gerard Gómez amb la Direcció Nacional En Gerard Gómez amb la Direcció Nacional