< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.10
2006
Les JERC celebren les sisenes jornades contra la Hispanitat al Maresme

Les joventuts d'ERC (JERC) començaran demà la sisena edició de les Jornades contra la Hispanitat al Maresme (Barcelona) a arrel del Dia de la Hispanitat del 12 d'octubre, unes jornades que duraran fins al pròxim 20 d'octubre. L'acte pretén incrementar la consciència nacional dels joves d'aquesta comarca, segons ha informat avui l'organització.


L'any passat les jornades van tenir un gran èxit, segons han explicat les JERC. Per aquesta raó, l'acte s'ha convertit en l'esdeveniment principal que realitzen les JERC al Maresme. Els diferents punts del programa se centren en la història, la llengua, la cultura i la reivindicació per normalitzar l'independentisme català.

Un altre dels objectius és recordar que "per a les JERC, el Maresme no és Espanya". Entre els actes, destaquen diferents xerrades sobre, per exemple, el futur del tripartit, una botifarrada popular, un concurs de monòlegs, la creació d'un mural reivindicatiu i el desplegament d'una bandera 'estelada'.

Els diversos actes se celebraran en localitats de la comarca del Maresme Barcelona, sobretot a Arenys de Mar, Mataró, Cabrils, Pineda de Mar o Vilassar de Mar.

{mosimage}