< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.01
2013
Les JERC de Badalona celebren el seu Congrés Local

El jovent independentista Badaloní, en ple creixement, prepara un any 2013 que serà molt intens

El passat diumenge 27 de gener les JERC Badalona han celebrat el seu Congrés Local, en que han fet balanç de l’any 2012 i renovat els càrrecs locals per al 2013.

Inicialment en Jofre Béjar, portaveu sortint, ha fet el balanç del darrer any en que ha quedat palès el creixement de la secció local i a la vegada la seva implicació amb el teixit associatiu de Badalona.

En aquest congrés l’actual Portaveu, Jofre Béjar, ha presentat les propostes per a enguany així com el nou equip, que ha estat provat per unanimitat. Així doncs, la estructura local ha quedat definida de la següent manera:

-Portaveu: Jofre Béjar i Mas

-Secretaria d’Organització: Andrea Santos i Bernal

-Secretaria de Finances: Albert Miñano i Boyero

-Secretaria de Moviments Socials: Núria Marín i Valls

-Consellera Nacional: Lola Martínez i Sala

En acabar el president d’Esquerra Badalona, Miquel Estruch, ha manifestat que l’actual moment polític i social és històric i que per primer cop en 300 anys, el Principat de Catalunya té l’oportunitat de ser lliure. Per la seva banda, el Portaveu Regional, Oriol Rius, ha remarcat que aquest procés no només acaba amb a victòria del Sí a Catalunya sinó amb la constitució d’uns Països Catalans lliures i socialment justos.  

Alguns militants de les JERC Badalona a la cloenda del Congrés Local 2013 Alguns militants de les JERC Badalona a la cloenda del Congrés Local 2013