< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.02
2013
Les JERC de Mataró denuncien la corruPPció davant la seu del PP

El Jovent Independentista recorda que el procés d'independència ha de ser una revolució democràtica que acabi amb els vells vicis de la política

Aquest passat dia 6 de febrer al mati les JERC de Mataró han realitzat una acció enganxant sobres (seguint la costum del PP repartint sobres amb diners a la seva cúpula, pressumptament) a la seu del PP de Mataró per denunciar els casos de corrupció en el si d'aquest partit.

Als sobres hi havia escrits com: CorruPPció, Lladres, Rajoy Dimissió, Espanya és crisi etc. Perquè Espanya és crisi i corrupció i creiem que s'ha d'explicar i no hem volgut perdre l'ocasió de demostrar-ho.

Des de les JERC reivindiquem una altra manera de fer política, amb transparència total de les institucions públiques i privades, i més en qüestions pressupostàries que impliquin la gestió de fons públics. Tal i com ha explicat en diverses ocasions el portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez del Moral, "és pornogràfic veure com a un dona que compra menjar i bolquers pels seus fills la condemenen a 2 anys i 4 mesos de presó, mentre que a una persona que pressumptament ha cobrat gairebé 300.000 euros de diner negre és president del govern". Gómez del Moral ha anunciat "fermesa i contundència davant qualsevol fet vinculat amb la corrupció" fins a aconseguir que "els seus responsables estiguin a la presó".