< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.06
2017
Les JERC del Maresme i Baix Besòs mostrem el nostre rebuig al desallotjament de Can Sampere

 

El dia 31 de maig l’espai autogestionat Can Sanpere va ser desallotjat a les 3h de la matinada, quan una quinzena de furgonetes de la Brigada Mòbil van rodejar la fàbrica. Aquesta policia va ser la mateixa que va mentir el passat 5 de maig, dient que s’obrien les negociacions. Les JERC del Maresme i del Baix Besòs denunciem aquesta repressió que intenta aixafar el moviment col·lectiu popular.
 
Can Sanpere és una fàbrica que va ser convertida en un espai autogestionat pels veïns i veïnes de Premià, on s’hi oferia cultura i activitat popular. Un projecte POPULAR en majúscules que hem vist com ha estat desallotjat recentment. Una realitat que ha creat un teixit social molt fort i que, entre moltes altres coses, ens fa reflexionar i qüestionar-nos que la propietat privada  no és l’única opció
 
En aquest espai hi han conviscut més de vint col·lectius de Premià, que treballen per oferir propostes culturals, d’oci, esportives i socials a l’espai de la fàbrica. Davant la passivitat del govern de l’ajuntament i de la falta de respostes, aquest projecte de Can Sanpere va ser una sortida més que digne.
 
Les JERC del Maresme i del Baix Besòs també volem expressar el nostre enèrgic rebuig cap  a la decisió del govern de Premià de Mar que, davant del mandat popular de la consulta (celebrada el 2014) sobre l’expropiació de Can Sanpere on va guanyar amb un 80% l’opció favorable a l’expropiació, va incomplir la voluntat del poble.
 
“Ens volen fer creure que ja no tenim força, que hem perdut la batalla per un Can Sanpere 100% públic". Demostrem que NO!
 
VISCA LA LLUITA POPULAR! CAN SANPERE ÉS I SERÀ DEL POBLE!

 
 

Can Sampere Can Sampere