< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.05
2013
Les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord celebren la seva VI Escola Regional de Formació

Un dels pilars de l'acció de les JERC com a organització juvenil és la formació de la seva militància, una formació que és continua i permanent per poder afrontar amb èxit els reptes de l'activisme polític juvenil.
Aquest cap de setmana les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord han celebrat a Cardedeu la seva VI Escola Regional de Formació. Militants d'arreu de les dues comarques han participat aquests dos dies en xerrades, debats i tallers sobre diversos àmbits.
Durant el dissabte es va tractar l'activisme i l'agitació juvenil al carrer de la mà de l'Albert Gaspà, exmilitant de Llavaneres. També es va debatre sobre polítiques d'ocupació juvenil amb la Marta Vilalta, diputada de les JERC al Parlament. Es va realitzar una dinàmica sobre medi ambient, sostenibilitat i política territorial amb membres de la Sectorial de Medi Ambient d'ERC i es va cloure el dia amb un col·loqui amb en Josep Bargalló, ex-Conseller en Cap (2004-2006).
Durant el diumenge s'ha treballat sobre la convivència de la mà de la cooperativa Altera i s'ha fet una xerrada debat amb membres d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR). La cloenda de l'Escola ha anat a càrrec d'en Bernat Picornell, secretari d'organització de les JERC, que ha insistit en la necessitat de sortir al carrer a convèncer a tothom per assolir la victòria al Referèndum per la Independència.

Debat sobre polítiques d'ocupació juvenil amb la Marta Vilalta Debat sobre polítiques d'ocupació juvenil amb la Marta Vilalta