< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.10
2012
Les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord organitzen les XII Jornades contra la Hispanidad

Enguany l'acte central se celebrarà a Calella durant el vespre-nit del dia 12

Aquest any les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya del Maresme i el Barcelonès Nord organitzaran les XII Jornades Contra la Hispanidad durant la setmana del 8 d’octubre fins el diumenge 14.

El actes tenen per objectiu reivindicar uns Països Catalans lliures i socialment justos denunciant l’estat espanyol i les seves agressions al territori i la llengua. Enguany les JERC han organitzat un acte central a la Plaça de l’Església de Calella de Mar el dia 12 d'octubre: a partir de les 19h es farà una xerrada a càrrec de la Plataforma per la Llengua: "l'estatus del català a la República Catalana", a partir de les 20h una xerrada històrica sobre el genocidi indígena a l'Amèrica del Sud i el significat de la Hispanidad i a partir de les 21h botifarrada i concerts.

Apart de l’acte central diferents seccions locals duran a terme els seus actes corresponents:

Les JERC Badalona organitzen una concentració en suport als alumnes de l'institut la Llauna, que el dia 12 d'octubre aniran a classe perquè no tenen res a celebrar. + info: 

Les JERC Vilassar-Cabrils una botifarrada popular el dissabte 13 a les 13.30h a la Plaça Mil·lenari de Cabrils on hi intervindrà l'Alfred Bosch, portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, i la Lola Martínez, candidata de les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord a les eleccions al Parlament. + info:

Les JERC Tordera penjaran l'estelada del campanar el dissabte 13 a les 12h del migdia. L'acte acabarà amb la lectura d'un manifest i un pica-pica.

Les JERC i Esquerra Canet faran el dia 12 una caminada fins la creu de Canet seguida d'una botifarrada a la Riera de St Domènech, després es passarà el documental "Xirinacs, de l'amnistia a la independència".

Els joves no tenim cap expectativa de futur si seguim vivint a un estat que no ens dóna cap oportunitat, que ens trepitja llibertats i que no ens estima, per això cal que sortim al carrer per dir ben alt que volem uns Països Catalans lliures i justos!