< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.03
2007
Les JERC demanen el traspàs immediat de la Renfe en la sisena Calçotada Independentista a Vilassar de Mar

El bon temps ha acompanyat les més de 300 persones que s'han citat avui a la plaça del Círcol de Vilassar de Mar per celebrar la sisena edició de la tradicional Calçotada Independentista. La jornada ha començat amb la segona edició del concurs de fer romesco. Les salses participants portaven com a nom "la típica casolana" i "la del mínim esforç". El premi s'ha declarat desert.

Després, Joan Puigcercós (conseller de Governació i secretari general d'Esquerra) i Pere Aragonès (diputat i portaveu nacional de les JERC) han parlat, entre altres coses, sobre els problemes del servei de rodalies Renfe al Maresme. Puigcercós ha declarat que "les deficiències d'aquest servei i el fet que Catalunya no pugui decidir sobre el seu futur confirma que som una colònia d'Espanya". Per altra banda, Aragonès ha recordat l'acció de les JERC-Maresme a l'estació de Llavaneres el passat dijous, i ha exigit el traspàs immediat de les competències per poder gestionar el servei de rodalies de Renfe.

El bon temps ha acompanyat les més de 300 persones que s’han citat avui a la plaça del Círcol de Vilassar de Mar per celebrar la sisena edició de la tradicional Calçotada Independentista.La jornada ha començat amb la segona edició del concurs de fer romesco. Les salses participants portaven com a nom “la típica casolana” i “la del mínim esforç”. El premi s’ha declarat desert.

Després, Joan Puigcercós (conseller de Governació i secretari general d’Esquerra) i Pere Aragonès (diputat i portaveu nacional de les JERC) han parlat, entre altres coses, sobre els problemes del servei de rodalies Renfe al Maresme. Puigcercós ha declarat que “les deficiències d’aquest servei i el fet que Catalunya no pugui decidir sobre el seu futur confirma que som una colònia d’Espanya”. Per altra banda, Aragonès ha recordat l’acció de les JERC-Maresme a l’estació de Llavaneres el passat dijous, i ha exigit “el traspàs immediat de les competències per poder gestionar el servei de rodalies de Renfe”.

Els dos dirigents han reiterat el seu suport al boicot de pagament de bitllets de dijous passat. Després de l’acte polític, els assistents han degustat el menú compost de calçots, salsa de romesco, pa amb tomàquet, botifarra, mongetes, all i oli, postres, beguda i cafè, i s’han endut un pitet de record de l’acte.

Tot seguit s’ha celebrat el tradicional sorteig de productes de la terra entre les persones assistents.