< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.02
2007
Les JERC expressen el seu condol per la pèrdua de Jaume Batlle

Després del tràgic accident succeït el passat dimecres 7 de febrer que va resultar amb la defunció de Jaume Batlle, alcalde de Premià de Mar, les JERC volem fer arribar el nostre més sentit condol a tots els premianencs i premianenques, i acompanyar en aquests moments de dolor la família de l'alcalde.

Després del tràgic accident succeït el passat dimecres 7 de febrer què va resultar amb la defunció de Jaume Batlle, alcalde de Premià de Mar, les JERC volem fer arribar el nostre més sentit condol a tots els premianencs i premianenques, i acompanyar en aquests moments de dolor la família de l'alcalde.

Jaume Batlle va ser un dels principals impulsors de les campanyes per la pacificació de la N-II al seu pas pel Maresme, la seva conversió en Vía Cívica i la gratuïtat de l'autopista del Maresme. En aquest sentit, es especialment simbòlic que l'accident que li ha llevat la vida hagi succeït precisament a la N-II, i s'ha fet palesa la falta de seguretat que ell, com altres col·lectius entre els qual s'hi troben les JERC, havíem denunciat des de fa anys en aquesta via.

És lamentable que les administracions hagin d'esperar que la víctima sigui una persona pública de la vida política per adonar-se de la gravetat de la situació a un dels forats negres de la xarxa viària catalana. No obstant això, esperem que les administracions pertinents es posin les piles i arribin a una solució acceptable per als problemes de mobilitat que pateix la comarca.

No a la N-II!
Sí a la Vía Cívica!
C-32 gratuïta!
Catalunya lliure de peatges!

logononiidol-545-160.jpg logononiidol-545-160.jpg