< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.11
2014
LES JERC MARESME-BARCELONÈS NORD ESTEM EN CAMPANYA SOTA EL LEMA #GUANYEMLAINDEPENDÈNCIA

Les JERC del Maresme i Barcelonès Nord estem immersos en plena campanya per guanyar la independència. Durant aquestes setmanes estem visitant tots els instituts de batxillerat de les dues comarques i la universitat del Tecnocampus de Mataró amb l'objectiu d'informar el jovent que el proper 9N es pot votar a partir dels 16 anys i explicar que només amb la independència podrem tenir un futur millor. Al llarg d'aquests dies haurem distribuït més de 10000 paperetes de vot a joves. 

A més d'aquestes accions, també estem realitzant accions informatives a les vies més transitades de les grans ciutats del Maresme i el Barcelonès Nord. Dilluns vam estar a la Riera de Mataró i divendres estarem al Carrer del Mar de Badalona. Més enllà d'aquestes accions els militants del jovent independentista estan immersos en les típiques activitats de campanya (penjada de cartells, desplegada de pancartes, paradetes informatives, realització de vídeos i actes) i participem de campanyes més àmplies com la d'Ara és l'Hora o la d'Esquerres pel SiSi.

 

Des de les JERC del Maresme i Barcelonès Nord fem una crida a tot el jovent d'ambdues comarques que faci un últim esforç per acabar de convèncer tots aquells que encara dubten i a sortir al carrer aquest diumenge, a exercir massivament el vot, i a votar SiSi de forma rotunda per expressar clarament que la voluntat del jovent és la de construir un país nou al servei del conjunt de la ciutadania i que ofereixi al jovent un futur de llibertat, dignitat i oportunitats.

 

I a partir del dia 10, després d'una altra massiva mostra de voluntat popular sobirana, caldrà que es convoquin eleccions anticipades per fer el pas definitiu cap al naixement de la República Catalana. No ens aturarem fins aconseguir el nostre objectiu; la independència per tenir un futur millor i construir un nou país diferent al que avui vivim.

Repartida de paperetes de bot al Tecnocampus de Mataró Repartida de paperetes de bot al Tecnocampus de Mataró