< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.05
2016
Les JERC Maresme i Barcelonès Nord celebrem l'èxit de la semifinal del Concurs Alça't

El passat dissabte 21 de Maig, les JERC del Maresme i Barcelonès Nord vam organitzar la tercera edició del concurs per a grups novells que fan música en català, l’Alçat. En aquesta ocasió, es va celebrar la semifinal al casal de joves L’Escorxador d'Arenys de Munt, on es presentaven quatre grups participants, i que va ser un èxit de públic, deixant la sala arenyenca ben petita.

En primer lloc van pujar dalt l'escenari  Métricas Explícitas, un grup de rap de Mataró format per tres integrants que va ajudar a escalfar l’ambient de la nit. Seguidament va tocar Zoom,  un altre grup mataroní format per 8 musics que amb les seves versions i ritmes propis van tenir un èxit rotund.
En arribar a l'equador de la nit, van pujar al escenari En Quarantena, un grup de 10 vilassarencs, que van contribuir a la qualitat musical  d’aquesta semifinal amb els seus ritmes sincopats. Els últims en actuar davant la multitud  van ser els locals Kalabranda, un grup de 10 integrants que va ser el colofó perfecte per aquesta  emocionant nit.
 
Ben entrada a la matinada es va procedir al recompte de vots. Entre nervis i impaciència es va atorgar una merescuda victòria als vilassarencs de En Quarantena i, el segon bitllet per a la final, al grup mataroní Zoom. El veredicte del jurat, format per membres de l’organització i persones del món de la música i la cultura d’ambdues comarques, també van puntuar en primer i segon lloc aquests dos grups.

Dit això, resten classificats doncs, En Quarantena i Zoom com a finalistes del concurs Alça’t. Ambdós grups tornaran a compartir escenari dissabte dia 18 de juny a la Plaça del Círcol de Vilassar de Mar, on tornaran a fer vibrar un nou espai que de ben segur no deixarà indiferent al públic assistent. D’aquesta manera, un dels dos grups guanyarà el privilegi de tocar a l’Acampada Jove 2016; allà de ben segur que qualsevol dels dos grups deixarà el nivell musical d'ambdues comarques ben amunt.

Imatge del guanyadors de la semifinal del Concurs Alça't Imatge del guanyadors de la semifinal del Concurs Alça't