< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.07
2015
Les JERC Maresme i Barcelonès nord encarem la campanya del 27S

El pasat 28  de juny les JERC Maresme i Barcelonès nord vam fer assemblea amb tota la militància per tal d'encarar la campanya del 27S, la campanya definitiva que ens ha de portar a la República Catalana.

Més enllà de la planficació d'actes i accions i les propostes programàtiques, vam escollir l'Oriol Rius de Badalona, membre del secretariat del CNJC, com a candidat de les JERC Maresme i Barcelonès Nord a la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya.
 
La mateixa assemblea també va elegir la Laia Martín d'Arenys com a representant de les JERC al Consell Comarcal del Maresme. Entenem que no podem renunciar a cap front de lluita per canviar les institucions i representar el jovent de la comarca amb l'objectiu de millorar les seves condicions de vida. 
 
En clau interna es va votar una ampliació de la permanent regional, l'òrgan de gestió del dia a dia i coordinació de les JERC a les dues comarques amb la Secretaria d'Entorn, per la qual vam escollir en Marc de Llavaneres, i es va renovar la secretaria d'imatge, comunicació i premsa per la qual vam escollir a l'Esther Guirao de Mataró.
 
Aprofitant que l'assemblea es va celebrar el dia 28de juny, dia de l'orgull LGTBI+ vam voler reivindicar la lluita del colectiu LGTBI+ per aconseguir la plena llibertat sexual per a poder estimar com i a quí volguem.
 
En acabat, vam celebrar el primer torneig de futbol tropical en el que les assemblees locals participaven com a equips. El guanyador d'aquest primer torneig va ser l'equip de Vilassar de Mar.
 
El jovent independentista no fem vacances, seguim contruint un nou país!

El 28J reivindiquem la plena llibertat sexual El 28J reivindiquem la plena llibertat sexual