< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.12
2015
Les JERC Maresme i Barcelonès Nord ens formem en un Tancada Regional

El passat cap de setmana 28 i 29 de desembre les JERC del Maresme i Barcelonès Nord vam realitzar una Tancada regional al Mas Pujolar, a Viladrau. L’eix de la Tancada era revisar i dur a debat les nostres dinàmiques de funcionament per tal de millorar-les i així obrir-nos més al jovent.

Només arribar vam debatre sobre la mobilitat per tal de repensar el model actual amb membres de la sectorial de medi ambient i política territorial de les JERC. Seguidament vam dur a debat els objectius de les JERC per tal d’analitzar la situació de l’organització i extreure conclusions de com enfocar el nostre projecte de cara a la construcció de la República Catalana.

Després de dinar vam continuar debatent sobre les dinàmiques de les seccions locals , així ens vam dividir en 4 grups segons les diferents secretaries: portaveu, organització, finances,  activisme i comunicació per tal de posar en comú les diferents problemàtiques en que es troben les seccions locals.  Després d’això vam realitzar un taller d’oratòria per afrontar les possibles situacions en que ens trobem com a militants.

Havent sopat vam realitzar un taller de begudes de la terra per tal d’ensenyar als militants el funcionament d’una barraca de les JERC.

Diumenge al matí, i per tancar la jornada de debat vam planificar l’activitat anual de l’organització per tal d’encarar amb força el proper any.

La formació és una eina indispensable pel jovent que vol participar activament i transformar el seu entorn, i és el que fem les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord amb activitats internes com la Tancada Regional. 

Tancada Regional 2015 Tancada Regional 2015