< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

21.05
2012
Les JERC organitzen la 4a edició del Battle Groups

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya del Maresme i el Barcelonès Nord duran a terme el proper divendres 25 de maig la quarta edició del Tordera Besòs Battle Groups, el concurs musical per a grups novells d’ambdues comarques, on el guanyador tocarà a la final del Música Jove de l’Acampada Jove 2012 a Montblanc.
L’objectiu del concurs és promocionar els grups novells dels dos territoris que canten en català i que per tant, defensen la llengua i la promocionen entre el jovent.

Aquesta edició es celebra a Ca n’Humet, el Masnou i hi participen 5 grups novells: Martinny’s de Badalona; Skarxofa Roja de Mataró, Caribús de Vilassar de Mar, Slap de Badalona i Golíat de Mataró.

A les 21.00 les JERC obriran l’espai i a les 22.00 organitzaran un sopar al mateix recinte, a la vegada projectaran en pantalla gegant la final de la Copa del Rei Athlètic-Barça. Després del partit, aproximadament les 23.45, començarà el concurs musical on els cinc conjunts competiran per poder tocar a l’Acampada Jove.