< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.02
2007
Les JERC organitzen la VI Calçotada Independentista a Vilassar de Mar

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya organitzaran el proper 4 de març la VI Calçotada Independentista, que es realitzarà un cop més a Vilassar de Mar. La Calçotada Independentista va néixer fa cinc anys amb la voluntat de portar al Maresme aquest esdeveniment tan característic i arrelat a les comarques tarragonines. A més, la Calçotada pretén ser un motiu més de trobada entre tots els vilassarencs i les vilassarenques i habitants dels pobles del Maresme. Els cinc anys d’experiència organitzant la Calçotada han deixat palès el fet que al Maresme també hi ha molta afició pels calçots, ja que l’any passat les JERC van aplegar més de 250 persones.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya organitzaran el proper 4 de març la VI Calçotada Independentista, que es realitzarà un cop més a Vilassar de Mar.

La Calçotada Independentista va néixer fa cinc anys amb la voluntat de portar al Maresme aquest esdeveniment tan característic i arrelat a les comarques tarragonines. A més, la Calçotada pretén ser un motiu més de trobada entre tots els vilassarencs i les vilassarenques i habitants dels pobles del Maresme. Els cinc anys d’experiència organitzant la Calçotada han deixat palès el fet que al Maresme també hi ha molta afició pels calçots, ja que l’any passat les JERC van aplegar més de 250 persones.

Enguany la VI Calçotada es realitzarà el 4 de març a la plaça del Círcol de la població. A les 13.30 h se celebrarà el segon concurs de fer romesco, i a les 14 h tindrà lloc l'acte polític amb en Joan Puigcercós (conseller de Governació i secretari general d’Esquerra) i en Pere Aragonès (diputat i portaveu nacional de les JERC). Un cop finalitzats els parlaments començarà el dinar (calçots, salsa de romesco, pa amb tomàquet, botifarra, mongetes, all i oli, postres, beguda, cafè i pitet per un preu de 12 euros). Tot seguit es farà un sorteig de productes de la terra entre les persones assistents. En cas de pluja totes les activitats se celebraran a l’escola Pérez Sala.