< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.02
2014
Les JERC Premià donen suport a la Manifestació del 16F en defensa de Can Sanpere 100% Públic

Des de les JERC Premià donem el més sincer suport a la jornada convocada diumenge 16 de febrer per la Plataforma Can Sanpere 100% Públic.

En un municipi com el nostre, la densitat del qual és de les més altes a nivell europeu, és totalment necessari i prioritari defensar els últims sòls que queden per poder crear-hi zones verdes i d’equipament. Can Sanpere n’és un i hem d’evitar que torni a passar a mans d’especuladors immobiliaris, que no es preocupen, evidentment, per les necessitats de la nostra vila de Premià de Mar.
D’altra banda, aquesta antiga fàbrica aplega nombrosos materials de diferents entitats per a les activitats culturals del poble (Festa Major, Cavalcada de Reis, Correfocs, etc.). Perdent el recinte, per tant, perdríem un espai vital per a la preservació i desenvolupament de la cultura premianenca.
És, principalment, per aquests motius que les JERC de Premià demanem:

• Que Can Sanpere passi a ser un espai 100% públic de i per al poble.

• Que es respecti el valuós patrimoni històric i veïnal de Can Sanpere.

• Que s’engegui un procés participatiu real perquè els veïns i veïnes de Premià de Mar decideixin els futurs usos de Can Sanpere.

Animem, doncs, els premianencs i les premianenques a participar de la manifestació del diumenge 16 de febrer a les 12h del migdia per demostrar que Can Sanpere és del poble i que el seu futur el decidirem nosaltres.
 

Cartell de la convocatòria fet per la Plataforma Can Sanpere 100% Públic Cartell de la convocatòria fet per la Plataforma Can Sanpere 100% Públic