< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.10
2012
Les JERC ratifiquen els seus candidats a les eleccions al Parlament

Ahir al matí les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya van realitzar el  Consell Nacional en el qual van ratificar els candidats que presentaran a les eleccions del pròxim 25 de Novembre al Parlament de Catalunya. La candidata de les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord és la badalonina Lola Martínez Sala ( @lolamsala), estudiant de ciències polítiques i de l'administració, militant de les JERC i d'Esquerra i membre dels joves d'Òmnium, de l'ANC, del Consell de Joventut de Badalona. Ha participat en diverses iniciatives culturals a la seva ciutat i en moviments estudiantils.

Des de les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord també volem felicitar els candidats comarcals d'ERC elegits per la militància en els respectius congressos, i en especial en Pere Aragonès (cap de llista d'ERC pel Maresme), en Miquel Estruch (cap de llista d'ERC pel Barcelonès Nord) i en Rubèn Arenas, militant de les JERC de Sant Adrià del Besòs, que ha estat elegit segon candidat d'ERC pel Barcelonès Nord. Endavant amb la lluita!

Les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord agafem aquestes eleccions amb molta força i pensem que estem davant d'un moment històric importantíssim per la nació catalana. Creiem que l'independentisme d'esquerres és l'eina crucial per avançar cap a un país totalment lliure i socialment just, on es garanteixi la igualtat d'oportunitats entre les i els ciutadans. Som la punta de llança de l'independentisme i estem disposats a treballar de valent per construir un país que sigui realment per a tots.