< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.01
2013
Les JERC Tordera celebren el seu VIè Congrés Local

Aquest divendres passat, dia 11 de gener de 2013, les JERC Tordera van celebrar el VIè Congrés Local.

Durant l’acte va sorgir el Pla de Treball 2013, amb actes històrics com les Jornades Contra la Hispanidad o la participació en l’Ofrena floral de l’11 de Setembre, i amb actes que pretenen fer-se un lloc a l’agenda dels torderencs i torderenques, com poden ser la Calçotada Independentista del mes de març o la Baixada de Carretons, que les JERC organitzen juntament amb el Grup Excursionista Miralles per la Festa Major del poble.

A més a més, les JERC van mostrar una clara disposició de participar més com a secció local de la política torderenca mitjançant el regidor de les JERC, en Jordi Romaguera, i així abraçar amb més força els dos camps d’actuació que ens són propis: el carrer i les institucions públiques.

Finalment, van ser escollits els nous representants locals: Marcel Fernández (portaveu), Alex Juli (secretari d’organització), Aaron Moruno (secretari de finances), Marc Garcia Mullón (secretari de comunicació i 2.0) i Jordi Romaguera (secretari de política municipal). Cal recordar que en Marc Garcia Mullón és l’actual Conseller Nacional de les JERC en representació de Tordera.

El jovent independentista torderenc avança i es carrega d'energia per encarar l'any 2013. Treballaran dia a dia per la millora de la qualitat de vida nostres conciutadans i lluitarem per l'alliberament social i nacional del nostre país des del nostre poble! Ni un pas enrere!

Debat pel pla de treball 2013 Debat pel pla de treball 2013