< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.06
2021
Les joventuts d’Esquerra Republicana de Sant Adrià de Besòs donen el tret de sortida a una campanya en defensa del dret a l’habitatge.

Sota l’eslògan “El jovent adrianenc no marxem, Ens plantem!” els joves republicans busquem conscienciar sobre la problemàtica que suposa l’accés a l’habitatge a la ciutat fent èmfasi en la situació dels joves. 

El proper 28 de juny el grup municipal d’Esquerra Republicana presentarà una moció que portarà per títol “Moció per a la garantia de l’habitatge digne per al jovent adrianenc”. La regidora més jove de l’ajuntament i militant del Jovent Republicà, la Cristina Meseguer, en farà la seva defensa. Amb objectius com incorporar al mercat de l’habitatge de lloguer per al jovent aquells pisos buits de grans tenidors o informar de dades relacionades amb els desnonaments per millorar l’atenció esperen que aquesta moció sigui aprovada de forma contundent.
 
Aquesta moció busca ser el tret de sortida d’una campanya en defensa del dret a l’habitatge que s’extendrà al llarg del mes de juliol. Durant aquestes setmanes els joves buscaran crear consciència mitjançant trobades amb plataformes que defensen aquests mateixos objectius, accions contra aquelles entitats que consideren culpables d’aquesta misèria que afecta al sector més jove de la ciutat així com altres activitats tan internes com obertes a la resta de la ciutadania. 
 
El motiu d'aquesta campanya és l’augment constant del preu de l'habitatge que pateix la ciutat de Sant Adrià que impedeix a un jovent cada cop més precaritzat l'emancipació essencial pel seu desenvolupament, o en el millor dels casos els obliga a abandonar les seves arrels i buscar-se la vida lluny del seu municipi.
 
Un cop acabin amb aquesta campanya el Jovent Republicà creu que ha de seguir la lluita per un habitatge digne i accessible als joves per tal d’evitar que aquest col·lectiu acabi veient-se obligat a marxar de Sant Adrià.

Cartell de la campanya Cartell de la campanya