< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.09
2013
Les Vilabarraques 2013 consoliden el projecte com un model d'èxit

Les tercera edició de les Vilabarraques ha estat un èxit de participació i organització que ha consolidat la seva proposta.

Les Vilabarraques són una festa jove organitzada des de l'associacionisme juvenil de Vilassar que cada cop s'arrela més al poble, amb la participació de més establiments, col·lectius i persones. A més, han demostrat que es poden realitzar festes pel jovent, organitzades des del jovent, que es desenvolupen en un espai de llibertat, de diversió, amb contingut reivindicatiu i sense causar pràcticament cap molèstia ni incident.

És per això que aquesta proposta innovadora sorgida de l'associacionisme juvenil vilassarenc és un model d'èxit, i des de les JERC Vilassar-Cabrils creuen que s'haurien de potenciar fins a esdevenir un dels eixos centrals de la festa major de Vilassar. Des d'aquí volem felicitar a tots aquells que han fet possible les Vilabarraques 2013: grups de música, establiments del poble, l'Ajuntament, els tècnics de so i de l'ambulància, les entitats i col·lectius participants i, sobretot, tots els vilassarencs i vilassarenques que hi van assistir. I ara, cap a les quartes Vilabarraques, que encara seran millors!

Imatge del concert de Làgrimas de Sangre la nit del 24 Imatge del concert de Làgrimas de Sangre la nit del 24