< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.09
2013
L'Onze al Maresme i al Barcelonès Nord: avancem cap a la llibertat!

Manifest i actes de les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord en motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Les Joventuts d'Esquerra Republicana del Maresme i el Barcelonès Nord cridem a la mobilització de cara al proper 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, per tal que els actes que se celebren arreu del territori siguin un clam per la llibertat i la justícia social. A banda dels actes territorials, les JERC animem a tota la joventut del país a sumar-se a la Via Catalana, la gran cadena humana que recorrerà tot el principat enllaçant La Jonquera amb Alcanar sota el lema “Cap a la independència”.El moment actual requereix mobilització, valentia i coratge. L’any 2014 ha de canviar la història del nostre país. Els ciutadans de Catalunya hem de poder decidir el nostre futur, no podem seguir suportant un espoli fiscal sistemàtic que ens asfixia i els continus atacs a la nostra llengua i la nostra cultura. Cal que el jovent i la ciutadania sortim al carrer!

Actes al Maresme i al Barcelonès Nord:

7 DE SETEMBRE:
Santa Coloma de Gramenet: a la Plaça Pau Casals a les 21h, espelmada. Organitza l'ANC.

8 DE SETEMBRE:
Premià de Mar: parada informativa de les JERC a la Plaça Països Catalans

9 DE SETEMBRE:
Premià de Mar: parada informativa de les JERC a l'Estació de tren.

10 DE SETEMBRE:

Vilassar: a les 20.30h a la Pl. de la Vila, Marxa de Torxes (organitza l'ANC). Tot seguit, a la Pl. 11 de setembre, ofrena floral. Les JERC i ERC hi participaran.

Badalona: a les 20.30h a la Pl. Països Catalans, sopar popular, estelada gegant amb espelmes, mostres de cultura popular, parlaments i, tot seguit, Marxa de Torxes fins La Plana. Allà, a les 00.00h, lectura del manifest, Cant dels Segadors i Cant de la Senyera. Organitza la Comíssió 11 de setembre Badalona.

Mataró: les JERC col·laborem a la Marxa de Torxes que organitza Mataró x la Independència, a les 21h a la Plaça Santa Anna.

Pineda de Mar: a les 21h, marxa de torxes (organitzada per l'ANC).

Premià de Mar: Parada informativa de les JERC a la Pl. Ajuntament. I a les 22h, 3a Marxa de Torxes per la Independència, a la Pl. Mercè Rodoreda. Organitza: Comissió Marxa de Torxes Premià. Col·labora: ANC, CDC, Crida, ERC, JERC.

Calella: a les 21.30h a la Pl. de l'Ajuntament, Marxa de Torxes per la Independència organitzada per l'ANC. ERC i JERC hi col·laboren.

11 DE SETEMBRE:

Pineda de Mar: a les 10h del matí, esmorzar al casal d'ERC (Carrer Major nº 26), a les 11 acte reivindicatiu per reclamar el canvi de nom de la plaça Espanya per "plaça Joan Coromines" i a les 12 ofrena d'ERC al monument a Rafael de Casanova.

Mataró: a les 10.30h al monument a Rafael de Casanovas, Ofrena Floral.

Calella: a les 11h del matí a la Plaça Catalunya, Ofrena Floral. Les JERC i ERC hi participaran.

Santa Coloma de Gramenet: a la plaça de l'Ajuntament a les 11h del matí, ofrena floral.

Tordera: les JERC participem a l'Ofrena Floral, a la Plaça Lluís Companys

Cabrils: a les 12h del migdia a la Plaça del Mil·lenari, Ofrena Floral. Les JERC i ERC-Cabrils hi participaran.

Sant Adrià del Besòs: de 9 a 13h paradeta informativa de les JERC i ERC a la plaça Francesc Macià i tot seguit, ofrena floral al monument de Macià.

 

Cartell de les JERC per l'Onze de Setembre del 2013 Cartell de les JERC per l'Onze de Setembre del 2013