< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.09
2012
L'Onze al Maresme i al Barcelonès Nord: el jovent independentista sortim al carrer!

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC, cridem a la mobilització de cara al proper 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, per tal que els actes que se celebrin arreu del territori siguin un clam per la llibertat  i la justícia social. Les JERC ens manifestem cada any i des de sempre per la diada nacional de Catalunya, i com no pot ser d'altra manera, enguany novament hi participarem sumant-nos a la gran manifestació que està convocada pel centre de Barcelona a les 6 de la tarda.

El moment actual requereix mobilització, valentia i coratge. Enmig d'una crisi econòmica ferotge, davant d'un espoli fiscal sistemàtic que ens asfixia i després de la vergonyosa petició de rescat per part del Govern de la Generalitat no podem renunciar al nostre dret de manifestació i de mobilització. Cal que el jovent i la ciutadania surtim al carrer i defensem els nostres drets. Plantem cara!

Aquesta Diada ha de marcar història, i el jovent ens alçarem per dir ben alt i clar el que volem: la independència dels Països Catalans i el naixement de la República Catalana, com a única solució que ens ofereix expectatives d'un futur de llibertat, benestar i oportunitats.

Des de les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord fem una crida al jovent de les dues comarques a participar dels actes que diversos moviments cívics i socials (principalment l'ANC) organitzen arreu del territori, així com també fem una crida a participar a tots aquells actes on les JERC són una de les entitats organitzadores, col·laboradores o que hi donen suport. Finalment, us animem a participar de la gran manifestació independentista que tindrà lloc a Barcelona sota el lema "Catalunya, nou estat d'Europa!". 

Jovent del Maresme i el Barcelonès Nord, ara és la nostra hora, visca la Terra!

Per la Diada, penja l'estelada!


ACTES EN MOTIU DE LA DIADA:

Tordera

Les JERC participem a l'ofrena floral a Lluís Companys a la Plaça Lluís Companys el dia 11 a les 12h del migdia.

Calella

Les JERC donem suport a la Marxa de Torxes per la Independència, el dia 10 a les 12 de la nit a la pl. Ajuntament, que acabarà amb botifarrada, cremat i concert jove.

També donem suport a la Marxa per la Independència que començarà el dia 11 a les 11.30h a la pl. de l'Ajuntament i acabarà amb l'ofrena floral al monument de Rafael de Casanovas.

Canet de Mar

Diumenge 9 de 10 a 14h a la Riera de St Domènech, parada de la campanya "Prou Espoli. Ara República Catalana!" i venda d'estelades al preu de 3€.

Mataró

Les JERC col·laborem a la Marxa de Torxes per la independència que organitza Mataró x la Independència, el dia 10 a les 21h a pl. Santa Anna

El dia 11 a les 10.30h les JERC participaran a l'ofrena a Rafael de Casanovas al monument a Rafael de Casanovas


Vilassar de Dalt

Les JERC donem suport i participarem a tots els actes que s'organitzen

Dia 10 a 2/4 de 9 del vespre a la Plaça de la Vila, hissada de la senyera, cantada de la Coral Mareny i inici de la Marxa de Torxes fins a la pl. Onze de Setembre on es farà l'ofrena floral a Rafael de Casanovas i es llegirà el manifest unitari.

Dia 11 a les 12h del migdia a la Plaça de la Vila, cantada dels segadors a càrrec de la Coral Mareny i després hissada de l'estelada a la rotonda.

Cabrils

Dia 9 de 10.30h a 13.30h, parada de la campanya "Prou Espoli, Ara República Catalana" al davant del CC. La Fàbrica i repartida d'estelades.

Dia 11 a les 12h ofrena floral a la plaça del Mil·lenari.

Alella

Les JERC donem suport a la Marxa de Torxes per la Independència que sortirà de Can Lleonart el dia 10 a les 22.30h

Teià

L'ANC-Teià convoca una concentració amb senyeres i estelades el dia 11 a les 11h del matí a la plaça independència (carrer Cadí), i tot seguit es pujarà amb timbals fins a l'ofrena floral al parc de Can Godó

Badalona

Dia 10 a partir de les 20.30h a la Plaça Països Catalans: sopar unitari, parlaments i Marxa de Torxes per la Independència

Dia 11 a partir de les 10h del matí a la Plaça de la Constitució: esmorzar commemoratiu de l'Onze de Setembre organitzat per ERC-Badalona