< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.06
2014
Mataró clou amb èxit la primera edició del nou Concurs Alça't de les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord

El grup guanyador, A Trenc d'Alba, tocarà a l'Acampada Jove d'enguany
 

El passat dissabte 31 de maig la plaça mataronina de Can Xammar va acollir una jornada de promoció i reivindicació de l'ús de la llengua i de la promoció, creació i difusió de la cultura i la música en català. La tarda va començar amb jocs en català per als més petits i amb el #RepteCocaCola (campanya perquè aquesta empresa etiqueti en català) de la mà de la Plataforma per la Llengua del Maresme.
 
Al vespre les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord van organitzar un sopar popular just abans de la final de l'Alça't 2014, on hi van participar els vilassarencs A Trenc d'Alba (guanyadors de la semifinal de Badalona celebrada el 30 d'abril) i Un Gos Robant, de Vilassar de Mar (guanyadors de la semifinal de Tordera celebrada el 17 de maig). El concurs de grups novells de les dues comarques va acabar amb un concert d'El Veïnat com a grup convidat.
 
Des de les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord agraïm a tothom que ha fet possible que la primera edició de l'Alça't sigui un èxit, agraïm i felicitem a tots els grups concursants per la seva participació i l'esforç que hi han posat i felicitem A Trenc d'Alba per haver estat els guanyadors de l'edició d'enguany.
 
A l'Acampada Jove d'enguany, que serà el 17, 18 i 19 de juliol a Montblanc, A Trenc d'Alba competiran amb els grups guanyadors de cada territori d'arreu dels Països Catalans per guanyar el Música Jove 2014. 

A Trenc d'Alba a la final de l'Alça't 2014 A Trenc d'Alba a la final de l'Alça't 2014
URL CURTA: https://joventrepublica.cat/url

Comparteix: