< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.03
2013
Neixen les JERC a Premià de Mar!

El Jovent Independentistade Premià de Mar comença a caminar

Les JERC de Premià es van presentar aquest dissabte amb un acte celebrat a la sala polivalent del Centre Cívic, on hi van intervenir el president d’ERC a Premià de Mar, Ernest Casadesús; el portaveu de les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord, Oriol Rius; la diputada al Parlament per les JERC, Marta Vilalta, i l'Anna Simó, portaveu nacional d’Esquerra.

Els nous militants de les JERC de Premià van explicar, davant d'un auditori de mig centenar de persones, que l’objectiu principal de les JERC a Premià de Mar serà treballar per fomentar l’indepentisme entre el jovent premianenc, alhora que també lluitaran per fer de Premià un poble millor, més just, viu i participatiu, i van anunciar diversos objectius concrets que les JERC de Premià de Mar treballaran durant els propers mesos i anys.

El president local d'ERC, Ernest Casadesús, va mostrar el seu suport als nous militants de les JERC de Premià i els va animar a continuar per aquest camí que han començat. El següent a parlar va ser el portaveu regional de les JERC, l'Oriol Rius, el qual va basar el seu discurs en l’eina d’aprenentatge que al seu parer suposen les JERC. Tot seguit va parlar la Marta Vilalta, diputada de les JERC, que va animar el jovent a participar activament de les qüestions que els afecten, ja que "el nostre vot val igual que el d'un corrupte, especulador o banquer, però nosaltres, el jovent, som molts més i podem aconseguir canviar les coses", i va donar la benvinguda a la nova Secció Local de Premià de Mar.

Finalment, l'Anna Simó, portaveu nacional d’ERC, va intervenir a la cloenda de l'acte explicant la necessitat de crear un discurs polític propi que trenqui amb la dinàmica actual de distanciament entre ciutadans i classe política. Va explicar que per ERC la clau per millorar la situació política, econòmica i social de Catalunya passa per la consecució de la independència, un projecte que, segons va advertir, necessita també del suport dels municipis. És en aquest sentit que Simó va encoratjar la secció premianenca de les JERC a treballar per recuperar la presència d’Esquerra a l’Ajuntament de Premià de Mar a les properes eleccions municipals de l'any 2015.

Des de les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord volem donar la benvinguda a la nova Secció Local de les JERC de Premià de Mar i animar-los a lluitar pel poble, per la comarca i pels Països Catalans, a treballar dia sí i dia també per millorar les condicions de vida i les oportunitats de futur del jovent. Endavant el jovent independentista premianenc!
 

L'acte de presentació de les JERC de Premià L'acte de presentació de les JERC de Premià