< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.08
2012
Ni rescats ni espoli, independència!

Les JERC lamentem la falta de coratge del president Mas davant del rescat i que hagi optat per la submissió i no per la llibertat.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana, les JERC, davant la petició de rescat de Catalunya per part de l'estat espanyol manifestem que "ens trobem davant d'una situació on el president Mas ha actuat amb covardia i submissió davant l'estat que ens roba i ens oprimeix".


És vergonyós que es rescati el país amb els "nostres" diners, i encara és més trist que el Govern ens vulgui enganyar dient que no hi haurà condicionants polítics. Per les JERC queda clar: "Mas ha escollit la submissió en lloc de la llibertat".

Si el president Mas creu que l'única sortida actual de Catalunya és demanar el rescat a l'estat espanyol, les JERC "l'encoratgem a fer un referèndum per la independència de Catalunya" i a donar la veu al poble i no la clau a Madrid.

Així mateix, les JERC recordem que el problema dels Països Catalans radica en el sagnant espoli fiscal que pateixen per part de l'estat espanyol. I per tant, només hi ha una sortida, la Independència.

D'altra banda, les JERC recordem que son les úniques joventuts polítiques que ens manifestem cada any i des de sempre per la diada nacional de Catalunya, a favor de la independència i la justícia social del país i enguany, novament hi participarem, tal i com el moment ho requereix.

I és per això que també fem una crida a la mobilització massiva per la manifestació de l'11 de setembre.