< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.10
2006
Nova executiva de la regional de les JERC Maresme - Barcelonès Nord

El Congrés ha permès la renovació de la Direcció Regional, renovar els representants de les dues comarques al Consell Nacional, i aprovar una resolució sobre mobilitat sostenible.

El Congrés també ha aprovat una resolució proposada per la secció local de Teià, segons la qual les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord es comprometen a treballar per prioritzar el transport públic a la comarca. Aquesta resolució demana a les administracions pertinents una millora de l’actual sistema viari amb una major inversó en infraestructures a la comarca i l’alliberament dels peatges de l’autopista C-32, i referma la posició dels joves independentistes en favor de convertir l’actual N-II en una via cívica.

 

A la cloenda del Congrés, Pere Aragonés, Portaveu Nacional de les JERC i candidat al Parlament de Catalunya, ha instat els militants a treballar per tal que Esquerra pugui aconseguir “un bon resultat a les properes eleccions l’1 de novembre” per tal de tenir “no la clau de la governabilitat, sinó de l’agenda política”. Així mateix ha recordat que “Esquerra és un partit valent, perquè és l’únic que es presenta a les eleccions reconeixent que tenim un horitzó més allà de l’Autonomia” i l’únic que defensa obertament “el dret a la autodeterminació del nostre poble”.

 

congres_regional_maresme-60.jpg congres_regional_maresme-60.jpg