< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.02
2006
Ordenança de civisme a Badalona

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Badalona celebren l’aplicació de l’ordenança de civisme ja que és un pas endavant per millorar la convivència entre la població.

 Des de JERC Badalona es dona suport a l’idea de comptar, en aquest cas, amb la gent jove ja que no sempre es tenen oportunitats d’expressió, i aquestes opinions també poden ajudar a millorar els textos aprovats per el consistori.

 Tal i com ja van manifestar amb anterioritat, destaquen el fet que s’hagi permès la col·laboració d’organitzacions locals, tot i que rebutgen l’ús partidista tal i com es va fer en el seu inici sense comptar amb la complicitat de les organitzacions municipals.

 A més les JERC de Badalona recorden que també van participar en el procés d’esmenes al text, aportant el punt de vista del jovent independentista de Badalona, aquestes esmenes eren d’addició, una per habilitar espais on les organitzacions puguin encartellar i l’altra per crear un espai on els col·lectius que vulguin puguin exposar de manera gratuïta l’art urbà.