< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.05
2009
Segona Escola Regional de Formació de les JERC-Maresme-Barcelonès Nord

El passat cap de setmana les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya del Maresme i el Barcelonès Nord van fer la segona Escola Regional de Formació, amb més d’una trentena d’assistents. Aquesta escola durant els dos dies va comptar amb diferents tallers, com són un de cultura popular i un altre per saber aprendre a gestionar una secció local. El dissabte dia 2 es va dur a terme el “Taller de gestió del Caos” on la militància, en petits grups, havia de donar solucions a diferents problemes que es troben a les dues comarques del nostre territori. A més d’aquest taller i altres activitats es va fer una xerrada-col·loqui de Bolonya. Finalment el diumenge 3 de maig es fa fer un taller de cultura popular i una xerrada de temàtica feminista.

El passat cap de setmana les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya del Maresme i el Barcelonès Nord van fer la segona Escola Regional de Formació, amb més d’una trentena d’assistents.

Aquesta escola durant els dos dies va comptar amb diferents tallers, com són un de cultura popular i un altre per saber aprendre a gestionar una secció local.

El dissabte dia 2 es va dur a terme el “Taller de gestió del Caos” on la militància, en petits grups, havia de donar solucions a diferents problemes que es troben a les dues comarques del nostre territori. A més d’aquest taller i altres activitats es va fer una xerrada-col·loqui de Bolonya.

Finalment el diumenge 3 de maig es fa fer un taller de cultura popular i una xerrada de temàtica feminista.

escmaresme09-671.jpg escmaresme09-671.jpg