< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.11
2009
Setmana de la Lluita

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya del Maresme i el Barcelonès Nord organitzen la primera Setmana de la Lluita dins el marc de la Constitució Espanyola sota el lema Superem la Constitució!

Aquesta Setmana de la Lluita te per objectiu posar en evidència les mancances de l’Estat Espanyol i també aquelles que presenta la Constitució Espanyola. D’aquesta manera entre el dilluns 30 de novembre i el diumenge 6 de desembre s’organitzaran actes arreu del territori, des de Sant Adrià de Besòs fins al municipi de Tordera.

Cada acte tindrà una temàtica diferent en funció del municipi, d’aquesta manera els temes a tractar seran: un acte de protesta contra les polítiques de joventut; acte de protesta per la impossibilitat del jovent de trobar un habitatge digne; acció contra la violència de gènere amb una performance sobre la situació de la dona; acte de protesta per l'activitat del tir al plat a la llera del riu Tordera; protesta contra la presència de l'exèrcit espanyol als Països Catalans; aixecament de les barreres del peatge d’Arenys reclamant una C-32 lliure de peatges i finalment un acte contra el text de la Constitució Espanyola i en favor d'una Constitució Catalana.