< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.05
2009
Tàrrega serà un clam independentista!

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han escollit la ciutat de Tàrrega per realitzar les activitats formatives que reuneixen la militància dos cops a l'any. Les conferències, debats i tallers inclosos a l'Escola Nacional de Formació versaran sobre diversos temes d'actualitat tals com l'ecologisme, el feminisme o les polítiques de la Unió Europea en vista a les properes eleccions. Les activitats es realitzaran al llarg del cap de setmana del 23 i 24 de maig i aplegaran unes dues-centes persones d'entre 14 i 28 anys vingudes de diversos punts de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han escollit la ciutat de Tàrrega per realitzar les activitats formatives que reuneixen la militància dos cops a l'any. Les conferències, debats i tallers inclosos a l'Escola Nacional de Formació versaran sobre diversos temes d'actualitat tals com l'ecologisme, el feminisme o les polítiques de la Unió Europea en vista a les properes eleccions.

Les activitats es realitzaran al llarg del cap de setmana del 23 i 24 de maig i aplegaran unes dues-centes persones d'entre 14 i 28 anys vingudes de diversos punts de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. El punt àlgid de la trobada serà el dissabte a la nit quan tindrà lloc, a El gat del rosal, l'acte central de les JERC per la campanya de les eleccions europees del 7 de juny, que comptarà amb parlaments de Gerard Coca, Arseni Armengou i Oriol Junqueras.

targetoeuropees09-675.jpg targetoeuropees09-675.jpg