< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.07
2009
Tordera-Besòs Battle Groups

El proper dia 4 de Juliol les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya al Maresme i al Barcelonès Nord organitzaran el primer concurs político musical del nostre territori, el Tordera Besòs Battle Groups. Aquesta primer edició, que es farà al Passeig Marítim de Canet de Mar, comptarà amb l’actuació de 5 finalistes: Caliu, formació del Maresme Central; Clímax, grup també del Maresme Central; Stuntfox conjunt del Barcelonès Nord; Takikardia de l’Alt Maresme i Dèrian del Baix Maresme. El Tordera Besòs Battle Groups començarà a les 23.00, l’entrada serà gratuïta i també tindrà barra a preus populars. Recorda, el dia 4 de Juliol, Tordera Besòs Battle Groups al Passeig Marítim de Canet de Mar amb Caliu, Clímax, Stuntfox, Takikardia i Dèrian. T’hi esperem!

El proper dia 4 de Juliol les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya al Maresme i al Barcelonès Nord organitzaran el primer concurs político musical del nostre territori, el Tordera Besòs Battle Groups.

Aquesta primer edició, que es farà al Passeig Marítim de Canet de Mar, comptarà amb l’actuació de 5 finalistes: Caliu, formació del Maresme Central; Clímax, grup també del Maresme Central; Stuntfox conjunt del Barcelonès Nord; Takikardia de l’Alt Maresme i Dèrian del Baix Maresme.

El Tordera Besòs Battle Groups començarà a les 23.00, l’entrada serà gratuïta i també tindrà barra a preus populars.

Recorda, el dia 4 de Juliol, Tordera Besòs Battle Groups al Passeig Marítim de Canet de Mar amb Caliu, Clímax, Stuntfox, Takikardia i Dèrian.

T’hi esperem!

battle_groups-695.jpg battle_groups-695.jpg