< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.05
2012
Torna el Tordera Besòs Battle Groups!

El proper 25 de maig les JERC Maresme i Barcelonès Nord organitzaran la quarta edició del Tordera Besòs Battle Groups, el concurs de grups novells d’ambdues comarques. Aquest any el Battle Groups es farà a Ca n’Humet (El Masnou) a partir de les 23.00.

La quarta edició comptarà amb cinc grups, pel Barcelonès Nord tocaran Martinny’s i Slap, i pel Maresme els grups són Skarxofa Roja, Golíat i Caribús. Algunes de les cançons dels grups d’aquesta edició es poden consultar al MySpace del concurs.

Com cada any el Tordera Besòs Battle Groups te per objectiu promocionar els grups novells d’ambdues comarques, i en especial aquells grups que canten en català i que per tant defensen de la llengua; aquesta defensa s’accentua més aquests dies ja que com s’ha comprovat darrerament l’estat espanyol està decidit a atacar el català, una clar exemple és l’atac a la immersió lingüística.

Finalment, per a la gent que vulgui veure la final de la Copa del Rei, les JERC muntaran una pantalla gegant al mateix espai per poder gaudir del partit, també hi haurà sopar a preus populars.