< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.05
2021
Tornem a ser el Jovent Republicà de Llavaneres

Les fins ara Joventuts d'Esquerra Republicana de 3 viles canviem el nostre nom i recuperem la secció local de Llavaneres. 

Fins ara ens coneixíeu com a Jovent Republicà 3 Viles, però toca refundar el nostre projecte per tornar als orígens, i a centrar la nostra activitat al municipi de Sant Andreu de Llavaneres.

Aquesta decisió no treu importància als altres dos municipis, sinó tot el contrari, i és que creiem que les nostres diferències (en temes socials i realitats polítiques municipals) superen les nostres semblances i ens n’hem adonat que és complicat aplicar les mateixes polítiques, a tres municipis, els quals són demogràficament ben diferents.


Reprenem el projecte centrant-nos en Llavaneres, amb la intenció de sumar militància en el projecte, i que puguin organitzar-se i créixer a les Seccions Locals de Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac.


Això sí, seguim focalitzant-nos en la lluita antifeixista dels PPCC al nostre municipi, Llavaneres, però si se’ns és necessari, també hi serem a tants d’altres.


Des d’avui mateix les nostres xarxes socials canvien els seus noms i els nostres perfils els podreu trobar com a @joventllavaneres. Segueix-nos per estar al dia de tota l’activitat que fem al carrer i a l’Ajuntament. 


Seguirem amb pas ferm cap a la independència, el feminisme, al socialisme i cap a l’ecologisme. Fins a la victòria!!!

 

Logotip de la secció local Logotip de la secció local