< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.08
2023
Tourists remember: YOU ARE NOT in SPAIN nor in FRANCE, Freedom for the Catalan Countries

Des de la Regional del Baix Besòs - Maresme, som molt conscients de quina és la realitat del nostre territori i quina és la gent que ve a casa nostra. Mentre que  per un costat ens envaeixen la gent de Barcelona, per l'altre ens envaeixen els turistes, i és que aquesta és la realitat de cada any, i sobretot de cada estiu, a l'Alt Maresme. 

Tenim municipis únicament construïts i pensats perquè la gent que ve a estiuejar s'hi senti còmode. Hem dit molts cops que no volem aquest model econòmic als nostres municipis, però si de moment hem de continua veient com venen nosaltres els hi volem deixar clar a on arriben. 
 
És per aquest mateix motiu que ahir a la nit vam sortir a encartellar Calella, Pineda de Mar i Santa Susanna amb el lema "Tourists remember: YOU ARE NOT in SPAIN nor in FRANCE, Freedom for the Catalan Countries", perquè així siguin conscients de quin territori és la platja que trepitgen, i quin és l'idioma que parla la gent que hi viu. Nosaltres defensem un estiu on el turisme estigui enfocat a la gent dels Països Catalans que defensen d’on venen, on estan i cap a on volen anar, sense que ningú els envaeixi el seu territori i acabi amb els seus costums i la seva cultura. 
 
La regional del Baix Besòs-Maresme defensem el nostre territori, nosaltres defensem els Països Catalans. 
 


[Països Catalans, 05/08/2023]

Cartell Cartell