< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.02
2009
VIII calçotada de Vilassar de Mar

El proper diumenge 1 de març les JERC de Vilassar de Mar celebraran la VIII Calçotada Independentista, una calçotada ja tradicional a les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord. Aquesta calçotada que tindrà com a tret de sortida un concurs de romesco a les 13.30 comptarà amb els parlaments d’Anna Simó, Portaveu d’Esquerra al Parlament i Gerard Coca, Portaveu Nacional de les JERC. Després començarà el dinar popular amb calçots, romesco, botifarra, mongetes, pa amb tomàquet, beguda, postres, cafè i pitet per un preu de 12€. La calçotada tindrà lloc a la Plaça de Círcol de Vilassar de Mar, tot i que en cas de pluja es celebrarà al Vaixell Burriac.

El proper diumenge 1 de març les JERC de Vilassar de Mar celebraran la VIII Calçotada Independentista, una calçotada ja tradicional a les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord.

Aquesta calçotada que tindrà com a tret de sortida un concurs de romesco a les 13.30 comptarà amb els parlaments d’Anna Simó, Portaveu d’Esquerra al Parlament i Gerard Coca, Portaveu Nacional de les JERC. Després començarà el dinar popular amb calçots, romesco, botifarra, mongetes, pa amb tomàquet, beguda, postres, cafè i pitet per un preu de 12€.

La calçotada tindrà lloc a la Plaça de Círcol de Vilassar de Mar, tot i que en cas de pluja es celebrarà al Vaixell Burriac.
Finalment cal destacar que ja es poden fer les reserves al telèfon93 741 40 01.vilassar09-648.jpg vilassar09-648.jpg