< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.12
2018
LA JUSTÍCIA ENS DONA LA RAÓ, NO TOLERAREM CAP AGRESSIÓ !

Avui, dia 19 de desembre de 2018, les 4 militants agredides per dos membres del personal de seguretat de la discoteca Cocoa han explicat, mitjançant roda de premsa, el contingut de la sentència.

El passat 25 de novembre a les 2.30h de la matinada ens trobavem pel polígon de Mataró fent activisme en motiu del 25N, dia internacional contra la violència masclista. Va ser llavors quan dos homes del control d'accés de la discoteca Cocoa van agredir-nos físicament i verbalment. Tot i estar nosaltres a la via pública, es van excedir de les seves funcions i van llençar a terra a una companya, van arrossegar-nos fins l'entrada de la discoteca, on ens van retenir contra la nostra voluntat. Dilluns 26 de novembre, vam anar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Mataró, on vam posar una denúncia totes quatre.

El passat dimecres 5 de desembre es va celebrar el judici i es va dictar sentència a favor nostre. Hem guanyat el cas i ha quedat demostrat que les denunciants vam ser agredides. Ambdós homes queden condemnats com a autors de delictes de lesions amb una pena de multa.

Vam ser qüestionades, es va menystenir l'agressió però, finalment es reconeixen les agressions. Una vegada més, ens reiterem en que aquests fets van ser la punta de l'iceberg d'un sistema patriarcal que fomenta l'actitud masclista i dona impunitat als porters de discoteca. Seguirem lluitant contra tot tipus d'injustícia i contra tot model d'oci nocturn masclista. Perquè la nit i els carrers, seran sempre nostres!

3 de les agredides durant la roda de premsa 3 de les agredides durant la roda de premsa

ARTICLES RELACIONATS