< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.05
2009
Tordera Besòs Battle Groups

Avui les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya del Maresme i el Barcelonès Nord presentem les bases del primer concurs Tordera Besòs Battle Groups.
Aquest concurs, el primer organizat per les JERC d'ambdues comarques te com a premi tocar al festival Música Jove de l'Acampada Jove, el festival político musical més important d'arreu dels Països Catalans.

D'aquesta manera el Jovent Independentista vol contribuir a la difusió de la música del Marersme i el Barcelonès Nord arreu dels Països Catalans.

 

Bases del concurs

1- Com a mínim un membre del grup ha de ser de la comarca del Maresme o del Barcelonès Nord, i el grup participant no podrà tenir cap relació contractual amb una companyia discogràfica.

2-Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a [email protected] amb una petita biografia del grup, els components, el rider tècnic i unes 2 cançons del grup en format mp3.


3- El grup premiat oferirà un concert dins de la programació de l'Acampada Jove del 2009.


4- El grup guanyador s'escollirà per votació popular entre els assistents al concert i es farà mitjançant els vots que s’adquiriran amb consumicions a la barra del concert.

5- L'ordre de l'actuació s'establirà per sorteig.

6-L'organització es reserva el dret a modificar les bases del concurs.