< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.02
2013
XII Calçotada Independentista a Vilassar de Mar!

Calçotada d’aplec per a la militància i simpatitzants d’ERC i de les JERC del poble i de la comarca.

Un any més arriba la Calçotada Independentista a Vilassar de Mar! Trobada dels amants dels calçots i del bon romesco, i lloc d’aplec per a la militància i simpatitzants d’ERC i de les JERC del poble i de la comarca.

La festa organitzada es realitzarà el proper diumenge 3 de març, a la plaça del Círcol (en cas de pluja la farem a l’escola Vaixell Burriac). El dinar consisteix com cada any en calçots amb salsa de romesco, botifarra, mongetes, pa amb tomàquet, allioli, postres, begudes, cafè i pitet per tan sols 12€ per persona.

El programa d'activitats d'aquest 2013 és el següent :

13.30h Acte polític
           Montse Gual - Regidora a VdM
           Gemma Calvet - Diputada al Parlament per ERC-Catalunya SI

14.00h Dinar popular

Sorteig de productes de la terra

Si voleu venir al dinar, millor que ens reserveu els tiquets. Per fer-ho, podeu utilitzar els següents mitjans (indicant nom i cognoms, telèfon de contacte i número de tiquets que voleu):

[email protected]


Es important que reserveu així i no només confirmant assistència per el Facebook: https://www.facebook.com/events/424415144312681/

Aprofitem l’ocasió i us agraïm, un cop més, la gran resposta d’assistència i col•laboració en les edicions passades. Esperem tornar a gaudir de la vostra companyia i el vostre suport. 

Més informació: http://locals.esquerra.cat/vilassardemar/article/16758/xii-calcotada-independentista-a-vilassar-de-mar