< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

23.02
2013
IV Calçotada popular la per Independència a Tordera el diumenge 10 de març

El proper diumenge dia 10 de març les JERC Tordera reclamarem la independència pel nostre país amb un acte ben nostrat i festiu que arriba a la quarta edició: una calçotada al parc de la Sardana. Per 10€ es podrà gaudir de calçots, botifarres, postres, salsa pels calçots, aigua, pa i vi. Cal destacar que la majoria dels productes seran de Tordera. A més, com a obsequi, s’entregarà un pitet especial per a l’ocasió.

La calçotada, que començarà a les 2 de la tarda, comptarà amb els parlaments d’en Jordi Romaguera, regidor a l’Ajuntament de Tordera; la Marta Vilalta, diputada al parlament de Catalunya per les JERC i la Teresa Jordà, diputada al Congrés per la coalició ERC-Rcat-Catalunya Sí.
Si et vols assegurar de no quedar-te sense calçots, recorda reservar els tiquets que necessitis al correu electrònic [email protected]. També ens pots trobar a les principals xarxes socials.

I si no ets de Tordera, recorda que durant tot el matí hi haurà mercat municipal: aprofita-ho i vine a passar el dia al poble! T'hi esperem!

Cartell de la calçotada de Tordera 2013 Cartell de la calçotada de Tordera 2013