< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

15.12
2013
Les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord publiquen un Calendari Eròtic pel 2014

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya al Maresme i el Barcelonès Nord reprenen la publicació anual d'un calendari eròtic on hi apareixen els i les militants de l'organització en diverses fotos amb un clar missatge polític (la reivindicació del dret a un treball digne pel jovent, la defensa del dret a l'autodeterminació dels Països Catalans o la lluita per l'alliberament sexual, entre d'altres) i de defensa de la cultura i les tradicions populars de les dues comarques i del nostre país. El calendari també assenyala les diverses festes nacionals dels Països Catalans.

Les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord són una organització política pionera en la publicació d'un calendari eròtic (el primer va ser el 2009), que ja per si mateix trenca estereotips creats per mitjà de la publicitat i la pròpia societat, que ha establert uns cànons de bellesa irreals que provoquen infelicitat i danyen l'autoestima de la majoria del jovent, que no s'hi veu reflectit. El calendari eròtic de les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord pretén fer també una crida al jovent a sentir-se bé amb el seu propi cos i a estimar-se cadascú tal i com és.

El calendari es pot adquirir enviant un correu a [email protected] o a les diverses seus, parades informatives i actes públics de l'organització juvenil.
 

Imatge promocional del Calendari Imatge promocional del Calendari