< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

05.11
2015
La batalla democràtica continua el 20D

Des de la restauració de la democràcia low cost espanyola fins fa quatre dies, el catalanisme polític ha anat a les eleccions espanyoles a intentar transformar Espanya, o a intentar obtenir millores del nostre autogovern. 
Les properes eleccions generals del 20 de desembre seran les primeres i les últimes en què anirem al Congrés dels Diputats a parlar de tu a tu a les institucions de l'Estat.

Amb la victòria de l'independentisme del passat 27 de setembre obrim una etapa de construcció de la República Catalana en què necessitarem guanyar totes les batalles a tots els fronts.
Tindrem una majoria d'escons independentistes al Parlament de Catalunya, un govern amb consellers i conselleres independentistes, centenars d'alcaldes i alcaldesses independentistes, i eurodiputats independentistes.
Ens caldrà també un Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana fort al Congrés dels Diputats, que defensi el mandat democràtic que vam obtenir i deixi clar als poders de l'Estat que la República Catalana no té marxa enrere.

Ens presentem a aquestes eleccions orgullosos de la feina feta pels nostres 3 diputats durant els darrers 4 anys. Diputats independentistes que han plantat cara a la màquina apiconadora que ha sigut la majoria absoluta del Partit Popular, i han denunciat la seva política recentralitzadora i contrària als interessos de la majoria de la ciutadania.
 
Com a tots els processos de canvi, la gent jove hi ha de tenir un paper rellevant.
Els candidats i candidates de les JERC assumim el compromís de donar la cara pel jovent independentista del nostre país, però això només ho tirarem endavant amb el suport de tots vosaltres. 

Xavier Roger Anglada, candidat de les JERC per Barcelona el 20 de desembre
  • Xavier Roger Anglada
  • Candidat de les JERC per Barcelona el dia 20 de desembre
  • 28/03/2024 Malgrat de Mar
  • t: @@xaviroger
  • b: