< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.09
2023
Marc Martínez, reescollit portaveu del Jovent Republicà Lleida

L’organització juvenil va organitzar el seu congrés local ordinari el diumenge 10 de setembre, i va comptar amb una vint-i-cinquena de militants.

La militància de la Secció Local de Lleida de les Joventuts d’Esquerra Republicana va celebrar el seu congrés local ordinari el diumenge 10 de setembre, que va aprovar amb una àmplia majoria el nou equip, va reelegir Marc Martínez com a portaveu local. També es va designar a Martina Fons com a secretària d’organització, a Joan Vizcaya com a secretari de finances i vertebració comarcal, a Júlia Ribes com a secretària de feminisme i moviments socials, a Francesc Eritja com a secretari d’agitació, a Eloi Civiac com a secretari de vertebració comarcal, a Alba Caufapé com a secretària de comunicació i a Clàudia Lara com a secretària de política municipal.

Tanmateix també s’ha elegit a la Martina Fons, Joan Vizcaya i Júlia Ribes com a consellers nacionals, és a dir, els representants del Jovent Republicà de Lleida al Consell Nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana, i que es sumen a l’Oriol Olmo, Ares Vàzquez, Francesc Eritja, Marc Martínez i Clàudia Lara que ja són consellers nacionals nats.

El recent reelegit portaveu, Marc Martínez, va exposar tots els reptes que té l’organització hegemònica del moviment juvenil a la ciutat i a la comarca, un reforçament ideològic del projecte republicà, l’impuls d’accions mediàtiques, l’expansió arreu del Segrià, i una major presència en entitats i moviments socials.

El Congrés Local ordinari, que va comptar amb la participació d’una vint-i-cinquena de militants, i també hi van ser presents el Josep Maria Baiget, president d’ERC Lleida, Juanjo Falcó, Xavier Estrada, Sandra Castro i Anna Costa, regidors d’ERC a la Paeria, Pol Baldomà, portaveu nacional del Jovent Republicà, Gemma Massana, presidenta de la federació comarcal d’ERC Segrià, i Miquel Serra, secretari general de la federació regional d’ERC Lleida.

En conclusió, el Jovent Republicà Lleida acordà nomenar, en congrés local ordinari, Marc Martínez com a portaveu de l’organització a la ciutat de Lleida i al Segrià i renovà profundament la permanent local, apostant pel relleu generacional i incorporant nous quadres polítics.

Marc Martínez, reescollit portaveu del Jovent Republicà Lleida Marc Martínez, reescollit portaveu del Jovent Republicà Lleida

ARTICLES RELACIONATS